ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Δημιουργούμε ποιοτικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, κατάλληλο για τις ανάγκες του site σας, του eshop σας ή των επαγγελματικών σας σελίδων στα social media.

Όταν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο όσον αφορά το ψηφιακό περιβάλλον, εννοούμε τα κείμενα, τα γραφικά, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που συνθέτουν την διαδικτυακή σας παρουσία. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να προβάλετε την επιχείρηση σας, η χρήση ποιοτικού περιεχομένου είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων σας. Τόσο στην ιστοσελίδα σας και και στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όσο στις διαφημίσεις σας στην google και στις αναρτήσεις σας στα social media, είναι σημαντικό το περιεχόμενό που θα χρησιμοποιήσετε να είναι κατάλληλο για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Μέσω του περιεχομένου σας επικοινωνείτε με τους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας. Τους προσελκύετε, τους συστήνεστε και τους προωθείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου που να εξυπηρετεί τους επικοινωνιακούς και διαφημιστικούς στόχους σας και να παρουσιάζει αποτελεσματικά την επιχείρηση σας.

Ανάλογα με τις ανάγκες του project σας μπορούμε ενδεικτικά να αναλάβουμε:

  • Τη συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας σας 
  • Την επεξεργασία του φωτογραφικού υλικού για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
  • Τη δημιουργία γραφικών & sliders για το site σας ή το eshop σας
  • Τη δημιουργία posts για τις αναρτήσεις στα social media
  • Το δημιουργικό για τις διαφημιστικές εκστρατείες σας στα social media

Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε για την ποιότητα του περιεχομένου, έτσι ώστε να είναι πρωτότυπο, δημιουργικό και να επιτυγχάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επικοινωνιακούς και διαφημιστικούς σας στόχους.

Όσον αφορά το κόστος των υπηρεσιών μας εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα και τις απαιτήσεις του κάθε project. Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.

Our Services Image