ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Κατασκευάζουμε το eshop σας σχεδιάζοντας το custom βάσει του προϊοντικού σας καταλόγου και των λειτουργικών σας αναγκών.

Κατ’αρχήν custom σχεδιασμός σημαίνει ότι το eshop σχεδιάζεται εξατομικευμένα αποκλειστικά βάσει των ανάγκων και των στόχων της επιχείρησης σας. Προσαρμόζεται δηλαδή το design στο περιεχόμενο του eshop -και όχι το ανάποδο- προκειμένου να εξασφαλίζονται τόσο σε λειτουργικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη πωλήσεων.

Κάθε eshop έχει διττό ρόλο για την εκάστοτε επίχειρηση:

 • Αφενός αποτελεί τη διαδικτυακή της ταυτότητα, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο συστήνεται και προβάλλεται στους δυνητικούς της πελάτες,
 • Αφετέρου λειτουργεί όπως το φυσικό της κατάστημα καθώς ως ψηφιακό σημείο πώλησης δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να περιηγηθούν στον προϊοντικό της κατάλογο και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους

Συνεπώς η επιτυχημένη παρουσία μιας εμπορικής επιχείρησης στα ψηφιακά μέσα ξεκινάει από τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που προβάλει την εταιρική της ταυτότητα αποτελεσματικά και ανταποκρίνεται άψογα στις λειτουργικές της ανάγκες.

Εάν ο σχεδιασμός δεν λαμβάνει υπόψη του τα παραπάνω και δεν παρουσιάζει σωστά τα προϊόντα σας ή δυσκολεύει τους χρήστες κατά την περιήγηση ή την ολοκλήρωση της αγοράς, θα έχει ως αποτέλεσμα την άσκοπη δαπάνη χρημάτων και ενδεχομένως να βλάψει γενικότερα την επιχείρηση σας, επηρεάζοντας αρνητικά τους ενδιαφερόμενους πελάτες σας.

Είναι σημαντικό λοιπόν ο σχεδιασμός και η κατασκευή του eshop σας να γίνονται εξατομικευμένα σύμφωνα με το είδος της επιχείρησης σας, τον συνολικό προϊοντικό σας κατάλογο, τις ιδιαιτερότητες που ενδεχομένως έχουν τα προϊόντα σας και την εμπορική σας πολιτική.

Σε όλα μας τα πακέτα κατασκευής eshops και ιστοσελίδων περιλαμβάνονται:

 • Yπηρεσίες Στρατηγικής & Σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησης σας και τη βέλτιστη παρουσίαση των πληροφοριών που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε προς το κοινό που απευθύνεστε
 • και οι αναγκαίες Τεχνικές Υπηρεσίες που αφορούν τη λειτουργικότητα του eshop, τη συμβατότητα με κάθε μεγέθους οθόνες, τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης και την εναρμόνιση με τον νόμο GDPR.

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται.

 • Στρατηγικός σχεδιασμός και συμβουλευτική

 • Συγγραφή – Επιμέλεια κειμένων

 • Αρχιτεκτονική Πληροφορίας

 • UI/UX – Σχεδιασμός σελίδων & ενοτήτων

 • Εύρεση & παροχή γραφικών / εικόνων

 • Επεξεργασία γραφικών / εικόνων

 • Αγορά / μεταφορά domain & ρύθμιση hosting

 • Εγκατάσταση SSL Certificate

 • Ρύθμιση επαγγελματικών email accounts

 • Εγκατάσταση & ρύθμιση WordPress CMS & Woocommerce

 • Εγκατάσταση Theme

 • Εγκατάσταση & ρύθμιση plugins

 • Εισαγωγή περιεχομένου και εισαγωγή προϊόντων (αναλόγως των αναγκών)

 • SEO Optimization on site

 • Social media description & images

 • Παροχή εκπαιδ/κού υλικού για διαχείριση eshop & blog

 • Τεχνική συμμόρφωση GDPR

Τα πακέτα κατασκευής eshop που διαθέτουμε ξεκινάνε από 2500€ & ΦΠΑ. Αναλυτικές πληροφορίες για τις προδιαγραφές και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Έχετε υπόψη σας ότι το κόστος κατασκευής ενός eshop εξαρτάται άμεσα από τις εξειδικευμένες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης οι οποίες κατηγοριοποιούνται ως εξής:

 • Λειτουργικές / Τεχνικές ανάγκες (Σχετίζονται με λειτουργικά και τεχνικά ζητήματα του eshop όπως πχ αν θα πρέπει να είναι σε περισσότερες από μία γλώσσες ή να περιλαμβάνει κάποιο λογισμικό για διασύνδεση με skroutz, υπολογισμό σύνθετων μεταφορικών βάση όγκου & βάρους, επιλογή ώρας και μέρας παράδοσης κτλ.)
 • Σχεδιαστικές ανάγκες (Δηλαδή το πλήθος των σελίδων και ενοτήτων του eshop που θα πρέπει να σχεδιαστούν)
 • Ανάγκες Δημιουργίας / Επιμέλειας  & Εισαγωγής περιεχομένου (Δηλαδή ο όγκος και το είδος των κειμένων που θα πρέπει να δημιουργηθούν, ο αριθμός και η ποιότητα των φωτογραφιών στις οποίες θα πρέπει να γίνει επεξεργασία, το πλήθος των προϊόντων που θα πρέπει να καταχωρηθούν κτλ)

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να σας στείλουμε μία προσφορά για την κατασκευή του eshop σας προσαρμοσμένη στα μέτρα σας , είναι απαραίτητο να αξιολογήσουμε πρώτα τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

WordPress – WooCommerce eshop με responsive σχεδιασμό για σωστή προβολή σε κάθε μεγέθους οθόνη. SEO friendly. Πλήρως επεκτάσιμο σύστημα με δυνατότητα μελλοντικής προσθήκης επιπλέον γλωσσών, τεχνικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών ή σελίδων. Συμβατό με όλους τους σύγχρονους αναβαθμισμένους browsers.

Παρακάτω μπορείτε να τα δείτε τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα ανεξαιρέτως τα eshops που κατασκευάζουμε.

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ που επιδοτούν την κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος ορίζουν κάθε φορά συγκεκριμένες προδιαγραφές όσον αφορά τα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά τους. Επομένως εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση σε κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ή εάν έχετε ήδη λάβει έγκριση από κάποιο τρέχον πρόγραμμα ,επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πώς διαμορφώνεται το κόστος βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών όπως αυτές ορίζονται από την εκάστοτε Δημόσια Πρόσκληση.

Our Services Image

Λειτουργικά χαρακτηριστικά των eshops που κατασκευάζουμε

Στο eshop μπορούν να καταχωρηθούν απεριόριστα προϊόντα, κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων. Για το κάθε προϊόν υπάρχει δυνατότητα να εισαχθεί κωδικός, τίτλος, φωτογραφία, συνοδευτικές φωτογραφίες, συνοπτική και αναλυτική περιγραφή, χαρακτηριστικά, κατηγορίες – υποκατηγορίες, κατηγορία ΦΠΑ, τιμή και διαθέσιμα τεμάχια.

Η παρουσίαση όλου του προϊοντικού καταλόγου γίνεται στην κεντρική σελίδα του eshop οπού υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και φιλτραρίσματος των προϊόντων. Ανάλογα με την αρχιτεκτονική πληροφορίας του eshop, τα πρόσφατα προϊόντα και τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση ή σε κάποια ειδική κατηγορία μπορούν να προβληθούν σε carousel, slider, banner κτλ στην αρχική σελίδα του eshop. Επιπλέον στην μεμονωμένη σελίδα παρουσίασης κάθε προϊόντος υπάρχει δυνατότητα προβολής σχετικών / παρόμοιων προϊόντων.

Υπάρχει δυνατότητα να μπει τιμή προσφοράς σε οποιοδήποτε προϊόν και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Επιπλέον αν θέλετε να παρέχετε εκπτώσεις -ανάλογα με την τρέχουσα κάθε φορά εκπτωτική πολιτική σας- μπορείτε να δημιουργείτε εκπτωτικά κουπόνια, για να τα χρησιμοποιήσουν οι πελάτες κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

*Για Β2Β (eshop χονδρικής): Υπάρχει δυνατότητα οι τιμές των προϊόντων να είναι κρυμμένες έτσι ώστε να τις βλέπουν μόνο οι εγγεγραμμένοι πελάτες. Μπορείτε να εισάγετε διαφορετική εκπτωτική πολιτική ανά ομάδα πελατών. Κάθε πελάτης δηλαδή, μπορεί να ανήκει σε μία ομάδα και κάθε ομάδα πελατών μπορεί να έχει διαφορετική έκπτωση ανά κατηγορία προϊόντων.

Η διαδικασία της αγοράς στο eshop ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα έτσι ώστε να διευκολύνονται ακόμη και οι πιο άπειροι χρήστες. Αρχικά ο χρήστης περιηγείται στο eshop, βρίσκει το προϊόν που επιθυμεί, το προσθέτει στο “Καλάθι” του και όταν είναι έτοιμος μεταβαίνει στο “Ταμείο” για να ολοκληρώσει την αγορά του χωρίς να απαιτείται απαραίτητα η εγγραφή του στο eshop. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό email τόσο εσείς όσο και ο πελάτης.

Το eshop μπορεί να περιλαμβάνει όποιον από τους εξής διαθέσιμους τρόπους πληρωμής επιθυμείτε: Αντικαταβολή / Τραπεζική Κατάθεση / Πιστωτική μέσω Stripe (θα πρέπει να έχετε Stripe λογαριασμό) / Paypal (θα πρέπει να έχετε Paypal επαγγελματικό λογαριασμό) / Πιστωτική μέσω Viva Payments (θα πρέπει να έχετε Viva λογαριασμό) / Πιστωτική μέσω redirect σε Εθνική Τράπεζα ή Πειραιώς ή Alpha Bank ή Eurobank (θα πρέπει να έχετε σύμβαση για e-commerce).

Μπορείτε να παρέχετε δωρεάν μεταφορικά / να τα χρεώνετε βάσει περιοχής / ή και να παρέχετε δωρεάν μεταφορικά εφόσον η παραγγελία φτάσει ένα ελάχιστο ποσό.

Στο eshop μπορούν να εγγραφούν, εφόσον το επιθυμούν, απεριόριστοι πελάτες. Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα, αφού κάνει την παραγγελία του, να ενημερώνεται μέσω email για κάθε αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας του και να βλέπει την καρτέλα με το ιστορικό των παραγγελιών του. Μέσα από το διαχειριστικό του eshop σας έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλο το πελατολόγιο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει.

*Για Β2Β (eshop χονδρικής): Η δυνατότητα εγγραφής μπορεί να παρέχεται ελεύθερα σε όλους ή να πρέπει πρώτα να την αιτηθούν σε εσάς συμπληρώνοντας μία φόρμα, για να τους εγγράψετε εσείς προκειμένου να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Το eshop περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών με αναλυτικά στατιστικά πωλήσεων. Για κάθε νέα παραγγελία που λαμβάνετε μέσω του eshop σας, ενημερώνεστε αυτόματα μέσω email. Έπειτα μπορείτε να συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του eshop σας για να δείτε αναλυτικά την εκάστοτε παραγγελία και να την διαχειριστείτε. Η αφαίρεση ή προσθήκη νέων προϊόντων και τυχόν αλλαγές σε υπάρχοντα προϊόντα πραγματοποιούνται επίσης εύκολα και γρήγορα.